Om os

Om os

Bent Nielsen VVS nærmer sig de 100 år

Bent Nielsen VVS har sin oprindelse tilbage til 1907. Virksomheden har haft ansvaret for VVS ved opførelsen af næsten alle Skives udlejningsejendomme og er et af de største VVS-firmaer i området.

Bent Nielsen VVS ApS blev startet i 1907 under navnet L. P. Christiansen. I 1976 blev VVS forretningen overtaget af Bent Nielsen, og Bent Nielsens kompagnon siden 1993, Ole Pedersen, blev indehaver i 1998. Han er daglig leder og står for administrationen sammen med hustruen.

Vi tager ansvar

I Bent Nielsen VVS er man på mange måder bevist omkring ansvar, også omkring at føre fagets bedste traditioner for omhu og kvalitet videre ved altid at have mindst én lærling blandt den halve snes medarbejdere i det store VVS firma. Nye lærlinge giver et frisk pust også i en ellers meget livskraftig virksomhed. De ser ofte på tingene med nye øjne og får meget inspiration på fagskolen.

Garanti for kvalitet

Bent Nielsen VVS har været med til opførelsen af langt de flest udlejningsejendomme i Skive, og foruden nybyggeri er renovering og vedligeholdelse meget store opgaver for firmaet.

Den tekniske udvikling giver stadig nye muligheder for forbedringer, og folk vil naturligvis hele tiden have bedre komfort. Det kan andre på en helt usædvanlig måde få glæde af. Vi havde f.eks. en opgave med udskiftning af samtlige toiletter til mere moderne vandbesparende i flere større boligblokke. Så skifter man jo hos alle, uanset standarden.

Og så stod vi med en grusom masse egentlig meget pæne brugte toiletter – og fandt så en rumænsk hjælpeorganisation. Den fik toiletterne sendt til et hospital under opførsel i Rumænien. Der er man rigtig glade for dem.

Kontakt os for et godt tilbud!